chaniasepia50

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της Περιφέρειας Κρήτης παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο ΕΒΕΧ | Αίθουσες με «ονοματεπώνυμο στο Επιμελητήριο | Κυκλοφόρησε η Α’ ετήσια έκδοση του φορέα.

DSCN2175

«Στόχος µας πρέπει να είναι η δηµιουργία ενός νέου παραγωγικού µοντέλου που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε Περιφέρειας. Με αυτό το δεδομένο στην Περιφέρεια προχωρήσαμε  σε μια σημαντική μεταστροφή στους βασικούς στόχους  και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής μας πολιτικής. 

Εμφανίσεις: 222

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αλλαγή στην ημερομηνία εκδήλωσης για την Κρητική Οικονομία στο ΕΒΕΧ.

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Μαΐου εκδήλωση στο Επιμελητήριο Χανίων με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κρήτης, μεταφέρεται για την Δευτέρα 22 Μαΐου στις 6 το απόγευμα. Η αναβολή της εκδήλωσης οφείλεται στην συμμετοχή του  Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη σε ημερίδα του ΤΕΕ για τους Δασικούς Χάρτες.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση στο ΕΒΕΧ περιλαμβάνει ομιλίες για τις  «Προοπτικές Ανάπτυξης της Κρητικής  Οικονομίας» ενώ στο πλαίσιο της θα παρουσιαστεί η Α’ ετήσια ενημερωτική έκδοση του Επιμελητηρίου και θα γίνει ονοματοδοσία δύο αιθουσών τιμής ένεκεν σε «Δημοσθένη Γαγάνη» και «Γεωργίου Βλαχάκη».

Εμφανίσεις: 203

Ενδυναμώνονται οι εμπορικές σχέσεις Χανίων - Λατινικής Αμερικής.

Επιχειρηματικές συναντήσεις σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο.

EBEX 2

Ημερίδα με στόχο, την εξοικείωση των Χανιώτικων Εταιρειών που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό και αναζητούν νέες και εναλλακτικές αγορές στην Λατινική Αμερική, διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδος - Λατινικής Αμερικής, στην αίθουσα ΔΣ του φορέα.

Εμφανίσεις: 251

Περισσότερα...

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ | ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗN ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΧ.

Εκδήλωση  με θέμα: «Προοπτικές Ανάπτυξης της Κρητικής Οικονομίας» και  κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη διοργανώνει την Δευτέρα 22 Μαίου το Επιμελητήριο Χανίων.

Για το ίδιο θέμα θα μιλήσουν επίσης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξης Κρήτης Δημήτρης Μιχελογιάννης και ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η Α’ ετήσια έκδοση του Επιμελητηρίου  και θα γίνει ονοματοδοσία δύο αιθουσών  τιμής ένεκεν σε «Δημοσθένη Γαγάνη» και «Γεωργίου Βλαχάκη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων 4ου ορόφου του ΕΒΕΧ στις 6 το απόγευμα.

Εμφανίσεις: 442

Διαπιστώσεις σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο | Το παρεμπόριο πληγώνει την Εθνική μας Οικονομία.

unnamed

«Πέρα από το κράτος, το κόστος από το παραεμπόριο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τεράστιο καθώς χάνεται νόμιμος τζίρος. Στα Χανιά, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, υπάρχει μία καλύτερη εικόνα, την οποία έχουμε δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία και αυτό φαίνεται και από τις έρευνες - μελέτες για τον τουρισμό από την Περιφέρεια και άλλους συνεργαζόμενους φορείς. Όμως, δεν εφησυχάζουμε θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ώστε να παταχθεί εντελώς το παραεμπόριο.Τα Χανιά πρέπει να συνεχίσουν να είναι ένας ασφαλής προορισμός».

Εμφανίσεις: 369

Περισσότερα...

Οι αλλαγές στο νέο ασφαλιστικό | Θέμα εκδήλωσης στο ΕΒΕΧ.

 888

«Ο νόμος Κατρούγκαλου έχει πολλά κενά και αδικίες. Το ταμείο μας (ΟΑΕΕ) δεν έπρεπε να ενσωματωθεί στον ΕΦΚΑ. Η πρόταση όλων των παραγωγικών φορέων της χώρας για πάγωμα των οφειλών, ειδική ρύθμιση και επανέναρξη ασφάλισης όλων των επιχειρήσεων ήταν και παραμένει η πιο σωστή και σοβαρή» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μαργαρώνης μιλώντας στην εκδήλωση για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό που διοργάνωσε το ΕΒΕΧ το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου στην αίθουσα διαλέξεων του φορέα.

Εμφανίσεις: 156

Περισσότερα...

Mε το Chania Values του Επιμελητηρίου | Οκτώ (8) Χανιώτικες επιχειρήσεις στην “Tutto food”

 IMG 1455

Στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «TUTTO FOOD» που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας από  τις 8-11 Μαΐου συμμετείχε το Επιμελητήριο Χανίων μέσω του δικτύου των χανιώτικων εξαγωγικών επιχειρήσεων Chania Values. Η αποστολή στην έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του συνδέσμου Ελλήνων Εξαγωγέων «ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ» , ενώ στο ελληνικό περίπτερο συμμετείχαν επιχειρήσεις από διάφορες περιοχές της χώρας. Το Επιμελητήριο Χανίων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Δ.Ε. του φορέα Γιάννης Μαργαρώνης και ο διευθυντής της ΕΤΑΝ Κώστας Λεδάκης.

Εμφανίσεις: 417

Περισσότερα...

Στο ΕΒΕΧ | Εκδήλωση για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.

«Οι νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό «Ν.4387/2016» το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων την Δευτέρα 15 Μαΐου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων 4ου ορόφου του φορέα.

Κεντρική ομιλήτρια η σύμβουλος Ιδιωτικής και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ηλιάνα Φωτάκη.

Εμφανίσεις: 245

Περισσότερα...

Chania CCI. All rights reserved
Website by IMMKO